Over MVE

MV Engineering

Bij MV Engineering zijn stabiliteitsstudies en EPB-studies onze natuurlijke biotoop. Ook in veiligheidscoördinatie zijn we thuis. Reken gerust op onze vakkundige ingenieurs om uw plannen te laten uitrekenen.

Meer dan 2.500 projecten werden reeds door ons uitgetekend, we kunnen dus terugvallen op een heleboel ervaring. Naast keuringen kan u ook bij ons terecht voor: EPB-verslaggeving, plaatsbeschrijvingen, blowerdoortests en stabiliteitsstudies.

Op onze nieuwspagina vindt u interessante weetjes en hier vindt u onze referenties terug.

Hoe maken we het verschil?

Dat doen we op verschillende vlakken. Alles begint echter met meedenken en gezond verstand.

We berekenen het K-peil en het E-peil maar gaan nog een stuk verder ter ondersteuning. We gaan ook op zoek naar mogelijke besparingen, bekijken de beschaduwing en proberen duur zonwerend glas zo te voorkomen. Passieve koeling is een stuk interessanter!

Wil de bouwheer bepaalde zaken vermijden (zonneboilers, PV-panelen, warmtepompen,…) dan komen we met alternatieven. Deze zijn steeds onderbouwd, zodat u onmiddellijk de mogelijke opbrengsten in kaart hebt.

Standaard vertrekken we met het berekenen van de bouwknopen volgens methode B, bezorgen u een aantal tekeningen die u voorstellen hoe sommige bouwknopen vermeden kunnen worden.

Ons stokpaardje is een overzichtelijke verslaggeving waar ook een leek zijn weg in kan vinden. Duidelijke taal, een directe communicatie met een minimum aan jargon.

De startverklaring dienen we in bij aanvang van de werkzaamheden, de eindaangifte na goedkeuring van de klant.

Het belang van veiligheidscoordinatie

U kan bij ons terecht voor veiligheidscoördinatie op niveau A en B. Grote en kleine werven, we kunnen beide aan. Zo hebt u steeds 1 contactpersoon voor al uw werven.

Waar zijn we actief?

Wij werken over gans Vlaanderen. We rekenen geen extra kosten aan voor verder afgelegen werven.

Kies Uw EPB verslaggever verstandig!

Een goed gekozen EPB-verslaggever kan een groot verschil maken op het uiteindelijke resultaat. Binnen elk budget, is mits een goede begeleiding, het behalen van het K-peil en E-peil mogelijk.

Alles start met een doordachte analyse, de toepassing van de juiste technieken en een constante evaluatie en bijsturing. Het is echter aan de EPB verslaggever om dit juist in de berekingssoftware in te voeren. Dit laat u dan ook beter aan ervaren specialisten over.

Meer informatie?

Nood aan meer informatie of zit u nog met vragen? Contacteer ons gerust voor bijkomende uitleg. Onze specialisten staan u graag te woord. U kan ook ons contactformulier invullen, dan contacteren we u.