Studiebureau stabiliteit

Stabiliteitsstudie

Met onze ruime ervaring als studiebureau zijn we ook de geknipte partij voor uw stabiliteitsstudie. Zowel bij het ontwerp, als bij de berekening van structurele elementen zoals gewapend beton, staal en hout staan we u bij. Maar ook funderingen berekenen we voor u. We komen steeds met duidelijke adviezen en tekeningen. We bepalen ook de technische haalbaarheid van de tekeningen van uw architect. Naast het dimensioneren stellen we ook de doorbuiging grafisch voor, zodat u ook de invloed hiervan kent.

Stabiliteitsstudie-vloerplaat

Waarom een stabiliteitsstudie laten uitvoeren door een studiebureau?

Tegenwoordig wordt er vaak gebouwd op gronden met een verminderde draagkacht. Goede gronden worden immers schaars. Door middel van een stabiliteitsstudie kunnen scheuren in de funderingen en verzakkingen voorkomen worden.

Zowel voor grote als kleine projecten kan u bij ons terecht. We werken als ingenieur stabiliteit zowel voor particulieren, architecten, aannemers als bedrijven. Wij zijn actief in de volgende sectoren:

  • Kantoorgebouwen
  • Appartementen
  • Industriebouw
  • Industriële gebouwen

Ingenieur stabiliteit

Niet iedereen mag zomaar een stabiliteitsstudie opmaken. Bij MVE zorgt Pieter Vandenbroucke (burgerlijk ingenieur) voor de opmaken van de studie. Als ingenieur stabiliteit zijn wij op de hoogte van de laatste berekeningsmethodes en eurocode.

Stabiliteitsstudie-appartement