MV Engineering als studiebureau stabiliteit.

Met onze ruime ervaring als studiebureau zijn we de geknipte partij voor het uitwerken van de stabiliteitsstudie van uw bouwproject. We verzorgen zowel het ontwerp als de berekening van structurele elementen en funderingen.

Duidelijke adviezen en schetsen zijn de basis voor een studie op maat. We onderzoeken de technische haalbaarheid van de plannen of tekeningen die door de architect werden aangeleverd. Dit is de basis voor de dimensionering van de draagstructuur.

Onze ingenieurs volgen de evolutie van nieuwe materialen, bouwconcepten en rekentoepassingen op de voet. Via 3D-modellering tillen we uw bouwproject naar een hoger niveau. Deze innovatieve aanpak zorgt voor een vlot uitvoeringsproces.


Waarom een stabiliteitsstudie laten uitvoeren door een studiebureau?

Tegenwoordig wordt er vaak gebouwd op gronden met een verminderde draagkacht. Goede gronden worden immers schaars. Door middel van een stabiliteitsstudie kunnen scheuren en verzakkingen van de fundering voorkomen worden.


Wat kunnen wij voor u betekenen?

Zowel voor grote als kleine projecten kan u bij ons terecht. MV Engineering heeft ervaren bouwkundige ingenieurs in dienst die beschikbaar zijn voor residentiële projecten, alsook appartementen en kantoor- of industriegebouwen maar eveneens projecten in de burgerlijke bouwkunde.

Samen met de architect, aannemer en bouwheer toetsen we naar economisch verantwoorde stabiliteitsoplossingen. We houden hierbij rekening met de esthetische en praktische voorwaarden van het ontwerp. Onze ingenieurs verzorgen de structurele berekeningen in gewapend beton, staal en hout.

Betonbouw

Staalstructuren

Houtconstructie